Νέοι Αγρότες

Νέοι Αγρότες

Τον αποκλεισμό τους από την εκπαίδευση των Νέων Αγροτών καταγγέλλουν οι γεωτεχνικοί του δημοσίου

-αγρότης-696x309 Τον αποκλεισμό τους από την εκπαίδευση των Νέων Αγροτών καταγγέλλουν οι γεωτεχνικοί του δημοσίου

Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) σε επιστολή της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σ. Αραχωβίτη, για τον αποκλεισμό των γεωτεχνικών του δημοσίου από την επικείμενη διαδικασία κατάρτισης των Νέων Γεωργών, και ζητά την τροποποποίηση των άρθρων της υπουργικής απόφασης.

Σύμφωνα με την ΠΟΓΕΔΥ, με την υπουργική απόφαση, αποκλείονται από τις επικείμενες εκπαιδεύσεις όχι μόνο τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά και οι υπάλληλοι του ΕΛ.Γ.Ο ΔΗΜΗΤΡΑ, καθώς υπάρχει «μία σειρά από περιορισμούς που ουσιαστικά τους αποκλείουν από τις εκπαιδεύσεις ή στην καλύτερη περίπτωση καθιστούν ελάχιστη την συμμετοχή τους».

Επίσης, επισημαίνεται ότι ιδιαίτερη μεταχείριση έχουν ιδιώτες, κάνοντας λόγο για «διαχωρισμό» των γεωπόνων. 

ypaithros.gr

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small Τον αποκλεισμό τους από την εκπαίδευση των Νέων Αγροτών καταγγέλλουν οι γεωτεχνικοί του δημοσίου

Οι ηγέτες των αγορών κινούνται δραστήρια προς μια κατεύθυνση χαμηλώματος των τιμών παραγωγού ελαιολάδου με σημείο αναφοράς την επόμενη εμπορική περίοδο. Σε αυτό συνομολογούν τόσο η κατάσταση της φυσικής αγοράς σήμερα, όσο και σενάρια για το μέλλον του κλάδου από την ισπανική Deoleo αλλά και φήμες που ακούγονται από την γειτονική Ιταλία.

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search