Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

EuroTier 2018
Από Τρίτη 13 Νοέμβριος 2018
Έως Παρασκευή 16 Νοέμβριος 2018

Η κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για την κτηνοτροφία και τη διαχείριση των ζώων ανοίγει τις πύλες της στις 13 – 16 Νοεμβρίου 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας. 

Ως κορυφαία εμπορική έκθεση στον τομέα της, η EuroTier παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της καινοτόμου τεχνολογίας, των υπηρεσιών και της γενετικής για τη σύγχρονη κτηνοτροφία. Θα επικεντρωθεί περαιτέρω στις εισροές των γεωργών, ιδίως για τους κτηνοτρόφους, δηλαδή τις ζωοτροφές και τα συστατικά, καθώς και τον σχετικό εξοπλισμό και τεχνολογία - όπως θραυστήρες, αναμικτήρες και σβόλοι.

Οι τομείς που θα καλύψει η έκθεση θα είναι για τα Βοοειδή, Χοίροι, Πουλερικά και Υδατοκαλλιέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 

Επιστροφή στο ημερολόγιο εκδηλώσεων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

Καμία εκδήλωση

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small EuroTier 2018

Σε σειρά τροποποιητικών αποφάσεων έχουν προχωρήσει οι περισσότερες αναπτυξιακές εταιρείες της χώρας που διαχειρίζονται το πρόγραμμα CLLD/LEADER, και δη τις προσκλήσεις που τρέχουν για τις παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα αυτό το χρονικό διάστημα.

Για μία χρονιά που δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις υψηλές –βάσει των ποιοτικών προδιαγραφών του προϊόντος που έχει συγκομιστεί– προσδοκίες σε επίπεδο τιμών, κάνουν λόγο οι καλλιεργητές μαλακού σιταριού. «Οι αποδόσεις κινήθηκαν πράγματι σε ικανοποιητικά επίπεδα και εκτιμούμε ότι κυμάνθηκαν σε πολλές περιπτώσεις από 400 έως 600 κιλά»,

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search