Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

EuroTier 2018
Από Τρίτη 13 Νοέμβριος 2018
Έως Παρασκευή 16 Νοέμβριος 2018

Η κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για την κτηνοτροφία και τη διαχείριση των ζώων ανοίγει τις πύλες της στις 13 – 16 Νοεμβρίου 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας. 

Ως κορυφαία εμπορική έκθεση στον τομέα της, η EuroTier παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της καινοτόμου τεχνολογίας, των υπηρεσιών και της γενετικής για τη σύγχρονη κτηνοτροφία. Θα επικεντρωθεί περαιτέρω στις εισροές των γεωργών, ιδίως για τους κτηνοτρόφους, δηλαδή τις ζωοτροφές και τα συστατικά, καθώς και τον σχετικό εξοπλισμό και τεχνολογία - όπως θραυστήρες, αναμικτήρες και σβόλοι.

Οι τομείς που θα καλύψει η έκθεση θα είναι για τα Βοοειδή, Χοίροι, Πουλερικά και Υδατοκαλλιέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 

Επιστροφή στο ημερολόγιο εκδηλώσεων

Επερχόμενες εκδηλώσεις

Καμία εκδήλωση

Μόνο τα αχλάδια, τα τεύτλα, τα µανταρίνια της Αργολίδας και τα ψάρια από τις λιµνοθάλασσες θα δουν ενισχύσεις ήσσονος σηµασίας αναφέρουν οι πληροφορίες

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα στην κατεύθυνση της υποστήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας και της ενίσχυσης της αξίας του προϊόντος διοργανώνουν εσπερίδες σε Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Αλίαρτο (27 Φεβρουαρίου), Σέρρες (05 Μαρτίου) και Ορεστιάδα (06 Μαρτίου).

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα προκηρυχθεί – σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια - η δεύτερη πρόσκληση της Δράσης

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search