Ειδήσεις

Οικονομία

Με 18 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει καλαμπόκι η ΕΑΣ Καλαμπάκας

sinetairismos_kalambakas Με 18 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει καλαμπόκι η ΕΑΣ Καλαμπάκας

Ξεκίνησαν τις παραλαβές καλαμποκιού φετινής εσοδείας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας, όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι στο φυραματάδικο της οργάνωσης.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης «η ΕΑΣ Καλαμπάκας ενημερώνει τους παραγωγούς καλαμποκιού, ότι είναι έτοιμη και παραλαμβάνει καλαμπόκι. Οι παραλαβές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το Σαββατοκύριακο στις αποθήκες της στην Σαρακίνα και Οξύνεια».

Η τιμή πληρωμής για τους παραγωγούς που προμηθεύτηκαν τα εφόδια από τον συνεταιρισμό είναι 0,18 λεπτά το κιλό. Πέρσι η τιμή στο ξεκίνημα ήταν 16,5 λεπτά το κιλό.

Όπως στην αγορά των σιτηρών «εξασφαλίσαμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά έτσι και τώρα εγγυόμαστε στους παραγωγούς τη διασφάλιση της καλύτερης τιμής και κυρίως την σίγουρη πληρωμή του προϊόντος τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

agrotypos.gr

«Πρωταθλήτρια» στην αύξηση των φόρων τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, που περιλαμβάνονται στην

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη χρονιά παραγωγής των εσπεριδοειδών εμφανίζονται εκπρόσωποι συνεταιρισμών τόσο από την Αργολίδα όσο και από τη Λακωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search