Ειδήσεις

Οικονομία

Με 18 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει καλαμπόκι η ΕΑΣ Καλαμπάκας

sinetairismos_kalambakas Με 18 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει καλαμπόκι η ΕΑΣ Καλαμπάκας

Ξεκίνησαν τις παραλαβές καλαμποκιού φετινής εσοδείας στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καλαμπάκας, όπως μας δήλωσαν οι υπεύθυνοι στο φυραματάδικο της οργάνωσης.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης «η ΕΑΣ Καλαμπάκας ενημερώνει τους παραγωγούς καλαμποκιού, ότι είναι έτοιμη και παραλαμβάνει καλαμπόκι. Οι παραλαβές θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και το Σαββατοκύριακο στις αποθήκες της στην Σαρακίνα και Οξύνεια».

Η τιμή πληρωμής για τους παραγωγούς που προμηθεύτηκαν τα εφόδια από τον συνεταιρισμό είναι 0,18 λεπτά το κιλό. Πέρσι η τιμή στο ξεκίνημα ήταν 16,5 λεπτά το κιλό.

Όπως στην αγορά των σιτηρών «εξασφαλίσαμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά έτσι και τώρα εγγυόμαστε στους παραγωγούς τη διασφάλιση της καλύτερης τιμής και κυρίως την σίγουρη πληρωμή του προϊόντος τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

agrotypos.gr

MAINOS-CONSULTING-small Με 18 λεπτά το κιλό παραλαμβάνει καλαμπόκι η ΕΑΣ Καλαμπάκας

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα στην κατεύθυνση της υποστήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας και της ενίσχυσης της αξίας του προϊόντος διοργανώνουν εσπερίδες σε Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Αλίαρτο (27 Φεβρουαρίου), Σέρρες (05 Μαρτίου) και Ορεστιάδα (06 Μαρτίου).

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search