Ειδήσεις

Ενισχύσεις - Πληρωμές

Πριμ στον πατέρα για διαδοχή της εκμετάλλευσης με τη νέα ΚΑΠ

B5583C873AF598D0A686E92B7DBAB923 Πριμ στον πατέρα για διαδοχή της εκμετάλλευσης με τη νέα ΚΑΠ

Μπορεί λοιπόν να µην έχουµε «νέους αγρότες µε γκρίζα µαλλιά και κεφάλαια» όπως είχε γράψει η Agrenda ακριβώς πριν ένα χρόνο σχετικά µε το σκεπτικό να ενισχύονται µε πριµ εγκατάστασης δικαιούχοι άνω των 40 ετών, ωστόσο φαίνεται πως αναγνωρίστηκε η δυναµική της γνώσης και της πείρας των µεγαλύτερων σε ηλικία παραγωγών, που εφόσον συνδεθεί µε το δραστήριο µυαλό των νέων µπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσµατα, από το γνωστό Μέτρο.

agronews.gr

Εκτός de minimis έμειναν – σύμφωνα με όσα αναφέρουν παραγωγοί στην Agronews – οι ποικιλίες συμπύρηνου ροδάκινου Έβερτ και Άνδρος.

Δυσλειτουργίες ανακύπτουν στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς και δη στη διαχείριση της ελιάς Καλαμών, ως αποτέλεσμα των αυξημένων προσδοκιών που έχουν καλλιεργηθεί και της ιδιότυπης

Η εταιρεία από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναπτύσσει εδώ και χρόνια ρομπότ για τη συγκομιδή φράουλας, και σε ένα μήνα από τώρα θα το παρουσιάσει σε ετήσιο συνέδριο της βιομηχανίας στο Ορλάντο.

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα προκηρυχθεί – σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια - η δεύτερη πρόσκληση της Δράσης

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search