Ειδήσεις

Επικαιρότητα

Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival

krasi-texni-syndyazontai-1o-athens-wine-art-festival-696x436 Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival

Ο Σεπτέμβριος θα φύγει με έναν ξεχωριστό τρόπο φέτος, με το 1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, boutique οινοποιεία, με κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση, θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης. Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το www.botilia.gr, μάλιστα, θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.

Πέραν του κρασιού, όμως, θα έχει και η Τέχνη το δικό της ρόλο, αφού σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες ‘80 και ‘90.

krasi Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival


Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, με DJ sets, θεατρικά δρώμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι με τους ξεσηκωτικούς Sugah_Spank & the Swing Shoes.

Κι όσοι επισκεφτείτε το φεστιβάλ με τα παιδιά σας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από τους stART και Θέατρο Ημέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης, το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λείριου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός – Desmos.

Info
στο 1ο Athens Wine & Art Festival
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου: 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας, 13:00 – 19:00 για το κοινό

Πηγή: clickatlife.gr
 

Διαβάστε επίσης

Με αλλαγές ως προς τα κριτήρια προτεραιότητας θα γίνει 2η προκήρυξη του Μέτρου 5.1 που αφορά την αγορά και εγκατάσταση εξοπλισµού αντιχαλαζικής προστασίας, µε την αναπροσαρµογή να ευνοεί κυρίως τις µεγαλύτερου µεγέθους εκµεταλλεύσεις.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό μικροστοιχείο για την διατροφή των φυτών, των ζώων και του ανθρώπου. Η έλλειψη του στις γεωργικές καλλιέργειες είναι πολύ κοινή έλλειψη μικροστοιχείου. Η έλλειψη του μπορεί να παρουσιαστεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών, από αμμώδη μέχρι βαριά αλουβικά εδάφη.

Μια εκτενής έκθεση του JRC, κόμβου έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρεται στις σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής γεωργίας ακριβείας στο χωράφι και στο πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους, στην αύξηση της παραγωγής, αλλά και στη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων πλησιάζει σταδιακά τα σύνορα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προειδοποιεί η περιφερειακή Διεύθυνση Κτηνιατρικής, αναφέροντας πως η σοβαρότητα του νοσήµατος δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό κανενός εµπλεκοµένου.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search