Ειδήσεις

Επικαιρότητα

Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival

krasi-texni-syndyazontai-1o-athens-wine-art-festival-696x436 Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival

Ο Σεπτέμβριος θα φύγει με έναν ξεχωριστό τρόπο φέτος, με το 1ο Athens Wine & Art Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, boutique οινοποιεία, με κάποια εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση, θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά κρασιά τους σε ένα πρωτοποριακό περιβάλλον τέχνης. Μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που υποστηρίζεται από το www.botilia.gr, μάλιστα, θα μπορείτε να αγοράσετε σε ειδικές τιμές τα αγαπημένα σας κρασιά από όλα τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην έκθεση.

Πέραν του κρασιού, όμως, θα έχει και η Τέχνη το δικό της ρόλο, αφού σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά Retrospective έκθεση με επιλεγμένα έργα από το αρχείο της, από τις δεκαετίες ‘80 και ‘90.

krasi Κρασί και Τέχνη συνδυάζονται στο 1ο Athens Wine & Art Festival


Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, με DJ sets, θεατρικά δρώμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές βραβευμένων οινικών ντοκιμαντέρ, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτι με τους ξεσηκωτικούς Sugah_Spank & the Swing Shoes.

Κι όσοι επισκεφτείτε το φεστιβάλ με τα παιδιά σας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος με δωρεάν δημιουργική ενασχόληση παιδιών από τους stART και Θέατρο Ημέρας καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Για συμμετοχή στη δοκιμή και το συλλεκτικό ποτήρι της έκθεσης, το κόστος είναι 5€, μέρος των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Λείριου Ορφανοτροφείου στο Μάτι, μέσω της Μ.Κ.Ο Δεσμός – Desmos.

Info
στο 1ο Athens Wine & Art Festival
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Πειραιώς 256, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής
Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου: 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες με επίδειξη κάρτας, 13:00 – 19:00 για το κοινό

Πηγή: clickatlife.gr
 

Διαβάστε επίσης

Διατήρηση του αφορολόγητου στα σημερινά επίπεδα και μείωση του συντελεστή για τα εισοδήματα φυσικών προσώπων έως 10.000 ευρώ στο 9% εξήγγειλε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τις αλλαγές να ισχύουν από το επόμενο φορολογικό έτος.

Με καθυστέρηση από 10 έως 15 ημέρες, η ιταλική συγκομιδή σταφυλιών μόλις ξεκινάει. Το 15% της συγκομιδής θα συγκομισθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, έναντι 40% την ίδια περίοδο πριν από δύο χρόνια. Δυσμενής καθ 'όλη τη διάρκεια της αμπελουργικής περιόδου, ο καιρός έχει μειώσει σημαντικά το παραγωγικό δυναμικό της ιταλικής βιομηχανίας οίνου, η οποία όμως είναι στην ευχάριστη θέση να διατηρεί την παγκόσμια ηγεσία της.

Μια εκτενής έκθεση του JRC, κόμβου έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρεται στις σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής γεωργίας ακριβείας στο χωράφι και στο πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους, στην αύξηση της παραγωγής, αλλά και στη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search