Ειδήσεις

Επικαιρότητα

Ζημιές σε παραγωγές σε Πέπλο,Βυσούλα, Αρδάνιο από το μπουρίνι

3249 Ζημιές σε παραγωγές σε Πέπλο,Βυσούλα, Αρδάνιο από το μπουρίνι

Εκτεταμένες και σοβαρές ζημιές, υποστηρίζουν αγρότες, ότι προκάλεσε το χθεσινό μπουρίνι, στη φυτική παραγωγή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για καλλιέργειες στον κάμπο Πέπλου, Αρδανίου και Βρυσούλας του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ σήμερα το πρωϊ αναμένεται κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για αυτοψία.

Το χθεσινό ισχυρό μπουρίνι ξερίζωσε ακόμη και δέντρο σε κεντρικό σημείο των Φερών, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

agrocapital.gr

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small Ζημιές σε παραγωγές σε Πέπλο,Βυσούλα, Αρδάνιο από το μπουρίνι

Σταδιακά από τη Δευτέρα 8/07/2019 μέχρι και την Τετάρτη 10/07/2019 θα πραγματοποιείται η πίστωση της δαπάνης εκκαθάρισης έτους 2018 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ενταγμένων παραγωγών στις δράσεις του προγράμματος βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας.

Συνέχεια της εμπορικής σεζόν για το επιτραπέζιο ροδάκινο και νεκταρίνι, με τις τιμές στο επιτραπέζιο ροδάκινο να μην αγγίζουν ούτε το κόστος παραγωγής και τα αλυσοπρίονα να έχουν πάρει στη κυριολεξία φωτιά, με την κατάσταση στο νεκταρίνι να είναι κάπως καλύτερη

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search