Ειδήσεις

Επικαιρότητα

«Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

B983C5CAB81945FA0B072FA037A65B40 «Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

Παλιότερα τα ορεινά ροδάκινα έρχονταν να συµπληρώσουν τη βασική διαδικασία παραγωγής µε τις µεσοπρώιµες του κάµπου, βελτιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα των κυτίων. Φέτος, στον κάµπο τα ροδάκινα ήταν λίγα και ότι έγινε έγινε. Αυτή τη φορά τα ορεινά θα κληθούν να γεµίσουν µόνα τους τα κουτιά της κονσερβοβιοµηχανίας, έτσι ώστε, η κάθε εταιρεία να έχει στη διάθεσή της κάποιες αξιόλογες παρτίδες που θα ενισχύσουν τη διαπραγµατευτική σχέση µε τους αγοραστές.

Λέγεται πως αυτή τη φορά, ο Παυλίδης, έχει µείνει πίσω σε παραγωγή, µιας και δεν µπόρεσε να συγκεντρώσει από τον κάµπο τις ποσότητες που κατάφεραν να εισκοµίσουν άλλες επιχειρήσεις και φυσικά οι άσπονδοι φίλοι της εταιρείας ΚΡΟΝΟΣ.

agronews.gr

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. «Θερμασία Δήμητρα», έκανε γνωστό ότι πραγματοποίησε πράξη πωλήσεως φρέσκου αγουρέλαιου στα 3,95€/κιλό.

Ο Στέφανος Πούτας είναι καθηγητής τα απογεύµατα σε ένα φροντιστήριο στην Ελασσόνα, και παρά το γεγονός ότι δεν είχε, µέχρι πριν από δέκα χρόνια τουλάχιστον, κανένα αγροτικό υπόβαθρο, αφιερώνει τα πρωινά του στα 35 στρέµµατα γεµάτα µε 2.000 ροδιές.

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search