Ειδήσεις

Επικαιρότητα

«Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

B983C5CAB81945FA0B072FA037A65B40 «Μάχη» μεταποιητών φέρνει 32 λεπτά για παραγωγούς στα όψιμα συμπύρηνα

Παλιότερα τα ορεινά ροδάκινα έρχονταν να συµπληρώσουν τη βασική διαδικασία παραγωγής µε τις µεσοπρώιµες του κάµπου, βελτιώνοντας κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα των κυτίων. Φέτος, στον κάµπο τα ροδάκινα ήταν λίγα και ότι έγινε έγινε. Αυτή τη φορά τα ορεινά θα κληθούν να γεµίσουν µόνα τους τα κουτιά της κονσερβοβιοµηχανίας, έτσι ώστε, η κάθε εταιρεία να έχει στη διάθεσή της κάποιες αξιόλογες παρτίδες που θα ενισχύσουν τη διαπραγµατευτική σχέση µε τους αγοραστές.

Λέγεται πως αυτή τη φορά, ο Παυλίδης, έχει µείνει πίσω σε παραγωγή, µιας και δεν µπόρεσε να συγκεντρώσει από τον κάµπο τις ποσότητες που κατάφεραν να εισκοµίσουν άλλες επιχειρήσεις και φυσικά οι άσπονδοι φίλοι της εταιρείας ΚΡΟΝΟΣ.

agronews.gr

Εκτός de minimis έμειναν – σύμφωνα με όσα αναφέρουν παραγωγοί στην Agronews – οι ποικιλίες συμπύρηνου ροδάκινου Έβερτ και Άνδρος.

Δυσλειτουργίες ανακύπτουν στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς και δη στη διαχείριση της ελιάς Καλαμών, ως αποτέλεσμα των αυξημένων προσδοκιών που έχουν καλλιεργηθεί και της ιδιότυπης

Η εταιρεία από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναπτύσσει εδώ και χρόνια ρομπότ για τη συγκομιδή φράουλας, και σε ένα μήνα από τώρα θα το παρουσιάσει σε ετήσιο συνέδριο της βιομηχανίας στο Ορλάντο.

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα προκηρυχθεί – σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια - η δεύτερη πρόσκληση της Δράσης

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search