Ειδήσεις

Ειδήσεις

Ποιο υπουργείο προορίζει ο Κυριάκος για τον Λευτέρη Αυγενάκη

K.Mitsotakis_L.Avgenakis_1 Ποιο υπουργείο προορίζει ο Κυριάκος για τον Λευτέρη Αυγενάκη
Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι για τη νέα κυβέρνηση και το σχήμα που θα φτιάξη ο Μητσοτάλης. Αυτό που δεν έχει ακουστεί είναι το υπουργείο το οποίο προορίζει ο Κυριάκος για τον Λευτέρη Αυγενάκη, έναν από τους στενούς του συνεργάτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αυγενάκης εάν τελικά δεν πάει στο Εσωτερικών και επιλεγεί για τη θέση αυτή ο Θεοδωρικάκος, θα πάει σε άλλο καίριο υπουργείο που δεν είναι άλλο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

cretalive.gr

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small Ποιο υπουργείο προορίζει ο Κυριάκος για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Σταδιακά από τη Δευτέρα 8/07/2019 μέχρι και την Τετάρτη 10/07/2019 θα πραγματοποιείται η πίστωση της δαπάνης εκκαθάρισης έτους 2018 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ενταγμένων παραγωγών στις δράσεις του προγράμματος βιολογικής γεωργίας-κτηνοτροφίας.

Συνέχεια της εμπορικής σεζόν για το επιτραπέζιο ροδάκινο και νεκταρίνι, με τις τιμές στο επιτραπέζιο ροδάκινο να μην αγγίζουν ούτε το κόστος παραγωγής και τα αλυσοπρίονα να έχουν πάρει στη κυριολεξία φωτιά, με την κατάσταση στο νεκταρίνι να είναι κάπως καλύτερη

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search