Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Tweet του Τραμπ ανέβασε το βαμβάκι στα 62 σεντς στα χρηματιστήρια

prwto_7 Tweet του Τραμπ ανέβασε το βαμβάκι στα 62 σεντς στα χρηματιστήρια
Βέβαια, να σημειωθεί ότι οι λόγοι της ανόδου δεν ήταν τόσο κάποια θεμελιώδη στοιχεία όσο -για άλλη μια φορά- ένα ενθαρρυντικό για τις τιμές tweet του προέδρου Τραμπ, στο οποίο γράφει ότι «αναμένεται η Κίνα να αγοράζει τεράστιες ποσότητες αμερικανικών αγροτικών προϊόντων». Αυτό δείχνει πως μάλλον κουβεντιάζεται μια συμφωνία με τους Κινέζους, σε συνδυασμό με καθυστέρηση στην επιβολή  των δασμών. Κάτι, που ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

prwtomesa Tweet του Τραμπ ανέβασε το βαμβάκι στα 62 σεντς στα χρηματιστήρια


Σημειωτέον ότι το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και η μηνιαία έκθεση προσφοράς και ζήτησης βάμβακος από το αμερικανικό υπουργείο γεωργίας, η οποία χαρακτηρίστηκε ως ουδέτερη προς τις τιμές έκθεση, καθώς αυξήθηκαν τα αρχικά παγκόσμια αποθέματα, αλλά μειώθηκε η παραγωγή και η παγκόσμια κατανάλωση σε Κίνα και Βιετνάμ. 

Τώρα, οι αναλυτές περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσουν όλοι οι κερδοσκόποι που είναι τοποθετημένοι σε πτωτικές θέσεις, αλλά πως θα αντιδράσει και η φυσική αγορά καθώς και η αποκαλούμενη βάση (πριμ επί των χρηματιστηριακών τιμών).

Σημειώνεται, τέλος, ότι εφόσον συνεχιστεί η ανοδική πορεία με υγιής ρυθμούς και όχι σπασμωδικά, εκτιμάται ότι προσεχώς θα γίνουν αρκετά φιξαρισματα ανοιχτών συμβολαίων στην αγορά μας.

Πηγή: agronews.gr

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small Tweet του Τραμπ ανέβασε το βαμβάκι στα 62 σεντς στα χρηματιστήρια

Με αλλαγές ως προς τα κριτήρια προτεραιότητας θα γίνει 2η προκήρυξη του Μέτρου 5.1 που αφορά την αγορά και εγκατάσταση εξοπλισµού αντιχαλαζικής προστασίας, µε την αναπροσαρµογή να ευνοεί κυρίως τις µεγαλύτερου µεγέθους εκµεταλλεύσεις.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό μικροστοιχείο για την διατροφή των φυτών, των ζώων και του ανθρώπου. Η έλλειψη του στις γεωργικές καλλιέργειες είναι πολύ κοινή έλλειψη μικροστοιχείου. Η έλλειψη του μπορεί να παρουσιαστεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών, από αμμώδη μέχρι βαριά αλουβικά εδάφη.

Μια εκτενής έκθεση του JRC, κόμβου έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρεται στις σύγχρονες τεχνολογίες εφαρμογής γεωργίας ακριβείας στο χωράφι και στο πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του κόστους, στην αύξηση της παραγωγής, αλλά και στη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων πλησιάζει σταδιακά τα σύνορα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προειδοποιεί η περιφερειακή Διεύθυνση Κτηνιατρικής, αναφέροντας πως η σοβαρότητα του νοσήµατος δεν επιτρέπει τον εφησυχασμό κανενός εµπλεκοµένου.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search