Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

jope Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

Ο αγγλο-ολλανδικός κολοσσός καταναλωτικών αγαθών ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισε να καλύψει το κενό με ένα δικό της στέλεχος αντί να αναζητήσει από την αγορά.

Ο 54χρονος Τζόουπ στο παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής των κινεζικών δραστηριοτήτων της εταιρείας και η επιλογή του δεν συνιστά έκπληξη.

Να σημειωθεί ότι , ο Πόλμαν κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου επί δέκα χρόνια και είχε προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις, της τάξης του 290% σε αυτή την περίοδο, στους μετόχους. Ωστόσο η απόφασή του το 2017 να αντικρούσει την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων από την Kraft- Heinz και στη συνέχεια να δώσει τέλος στο καθεστώς της διπλής αγγλο-ολλανδικής διάρθρωσης της εταιρείας, τον έφερε σε σύγκρουση με μετόχους που είχαν την έδρα τους στη Βρετανία.

agronews.gr

MAINOS-CONSULTING-small Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα στην κατεύθυνση της υποστήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας και της ενίσχυσης της αξίας του προϊόντος διοργανώνουν εσπερίδες σε Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Αλίαρτο (27 Φεβρουαρίου), Σέρρες (05 Μαρτίου) και Ορεστιάδα (06 Μαρτίου).

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search