Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

jope Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

Ο αγγλο-ολλανδικός κολοσσός καταναλωτικών αγαθών ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισε να καλύψει το κενό με ένα δικό της στέλεχος αντί να αναζητήσει από την αγορά.

Ο 54χρονος Τζόουπ στο παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής των κινεζικών δραστηριοτήτων της εταιρείας και η επιλογή του δεν συνιστά έκπληξη.

Να σημειωθεί ότι , ο Πόλμαν κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου επί δέκα χρόνια και είχε προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις, της τάξης του 290% σε αυτή την περίοδο, στους μετόχους. Ωστόσο η απόφασή του το 2017 να αντικρούσει την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων από την Kraft- Heinz και στη συνέχεια να δώσει τέλος στο καθεστώς της διπλής αγγλο-ολλανδικής διάρθρωσης της εταιρείας, τον έφερε σε σύγκρουση με μετόχους που είχαν την έδρα τους στη Βρετανία.

agronews.gr

«Πρωταθλήτρια» στην αύξηση των φόρων τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, που περιλαμβάνονται στην

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη χρονιά παραγωγής των εσπεριδοειδών εμφανίζονται εκπρόσωποι συνεταιρισμών τόσο από την Αργολίδα όσο και από τη Λακωνία

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search