Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

jope Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

Ο αγγλο-ολλανδικός κολοσσός καταναλωτικών αγαθών ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισε να καλύψει το κενό με ένα δικό της στέλεχος αντί να αναζητήσει από την αγορά.

Ο 54χρονος Τζόουπ στο παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής των κινεζικών δραστηριοτήτων της εταιρείας και η επιλογή του δεν συνιστά έκπληξη.

Να σημειωθεί ότι , ο Πόλμαν κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου επί δέκα χρόνια και είχε προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις, της τάξης του 290% σε αυτή την περίοδο, στους μετόχους. Ωστόσο η απόφασή του το 2017 να αντικρούσει την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων από την Kraft- Heinz και στη συνέχεια να δώσει τέλος στο καθεστώς της διπλής αγγλο-ολλανδικής διάρθρωσης της εταιρείας, τον έφερε σε σύγκρουση με μετόχους που είχαν την έδρα τους στη Βρετανία.

agronews.gr

Εκτός de minimis έμειναν – σύμφωνα με όσα αναφέρουν παραγωγοί στην Agronews – οι ποικιλίες συμπύρηνου ροδάκινου Έβερτ και Άνδρος.

Δυσλειτουργίες ανακύπτουν στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς και δη στη διαχείριση της ελιάς Καλαμών, ως αποτέλεσμα των αυξημένων προσδοκιών που έχουν καλλιεργηθεί και της ιδιότυπης

Η εταιρεία από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αναπτύσσει εδώ και χρόνια ρομπότ για τη συγκομιδή φράουλας, και σε ένα μήνα από τώρα θα το παρουσιάσει σε ετήσιο συνέδριο της βιομηχανίας στο Ορλάντο.

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα προκηρυχθεί – σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια - η δεύτερη πρόσκληση της Δράσης

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search