Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

jope Ο Άλαν Τζόουπ στο τιμόνι της Unilever από 1η Ιανουαρίου

Ο αγγλο-ολλανδικός κολοσσός καταναλωτικών αγαθών ανακοίνωσε ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα συνταξιοδοτηθεί και αποφάσισε να καλύψει το κενό με ένα δικό της στέλεχος αντί να αναζητήσει από την αγορά.

Ο 54χρονος Τζόουπ στο παρελθόν είχε διατελέσει επικεφαλής των κινεζικών δραστηριοτήτων της εταιρείας και η επιλογή του δεν συνιστά έκπληξη.

Να σημειωθεί ότι , ο Πόλμαν κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου επί δέκα χρόνια και είχε προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις, της τάξης του 290% σε αυτή την περίοδο, στους μετόχους. Ωστόσο η απόφασή του το 2017 να αντικρούσει την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων από την Kraft- Heinz και στη συνέχεια να δώσει τέλος στο καθεστώς της διπλής αγγλο-ολλανδικής διάρθρωσης της εταιρείας, τον έφερε σε σύγκρουση με μετόχους που είχαν την έδρα τους στη Βρετανία.

agronews.gr

Διαβάστε επίσης

Σε σειρά τροποποιητικών αποφάσεων έχουν προχωρήσει οι περισσότερες αναπτυξιακές εταιρείες της χώρας που διαχειρίζονται το πρόγραμμα CLLD/LEADER, και δη τις προσκλήσεις που τρέχουν για τις παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα αυτό το χρονικό διάστημα.

Για μία χρονιά που δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις υψηλές –βάσει των ποιοτικών προδιαγραφών του προϊόντος που έχει συγκομιστεί– προσδοκίες σε επίπεδο τιμών, κάνουν λόγο οι καλλιεργητές μαλακού σιταριού. «Οι αποδόσεις κινήθηκαν πράγματι σε ικανοποιητικά επίπεδα και εκτιμούμε ότι κυμάνθηκαν σε πολλές περιπτώσεις από 400 έως 600 κιλά»,

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search