Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Προς νέα επιβολή δασμών σε Κίνα οι ΗΠΑ το Δεκέμβριο

china-usa_3 Προς νέα επιβολή δασμών σε Κίνα οι ΗΠΑ το Δεκέμβριο

Η λίστα θα αφορά προϊόντα στα οποία δεν έχουν επιβληθεί δασμοί μέχρι σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φτάνει σε αξία τα $257 δισ. με βάση τα στοιχεία από τις εισαγωγές του περασμένου έτους, αναφέρουν στο πρακτορείο δύο πηγές.

Η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για ένα τέτοιο σενάριο εάν η συνάντηση του Τραμπ με τον Σι Τζινπίνγκ στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των Είκοσι (G-20) στο Μπουένος Άιρες τον Νοέμβριο δεν αποφέρει αποτέλεσμα, σημειώνει το πρακτορείο επικαλούμενο τις πηγές του.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι η κυβέρνηση Τραμπ παραμένει διατεθειμένη να κλιμακώσει την εμπορική αντιπαράθεση με την Κίνα, παρά τις διαμαρτυρίες αμερικανικών επιχειρήσεων για το αυξημένο κόστος από τους δασμούς και του κλυδωνισμούς αυτό το  μήνα στις διεθνείς αγορές, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: capital.gr

Μόνο τα αχλάδια, τα τεύτλα, τα µανταρίνια της Αργολίδας και τα ψάρια από τις λιµνοθάλασσες θα δουν ενισχύσεις ήσσονος σηµασίας αναφέρουν οι πληροφορίες

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ Δήμητρα στην κατεύθυνση της υποστήριξης της βαμβακοκαλλιέργειας και της ενίσχυσης της αξίας του προϊόντος διοργανώνουν εσπερίδες σε Λάρισα (26 Φεβρουαρίου), Αλίαρτο (27 Φεβρουαρίου), Σέρρες (05 Μαρτίου) και Ορεστιάδα (06 Μαρτίου).

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα προκηρυχθεί – σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια - η δεύτερη πρόσκληση της Δράσης

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search