Ειδήσεις

Διεθνή Νέα

Κρίσιμη συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων για τη συμφωνία Πρεσπών

skopia2_2 Κρίσιμη συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων για τη συμφωνία Πρεσπών

υτό θα μπορούσε να συμβεί και σήμερα, μολονότι με βάση τον Κανονισμό της Βουλής η συνεδρίαση μπορεί να διαρκέσει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι για να προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης του Συντάγματος στις επόμενες φάσεις θα πρέπει σε αυτήν την πρώτη ψηφοφορία η πρόταση της κυβέρνησης να στηριχθεί από τα δύο τρίτα των μελών του κοινοβουλίου (80 βουλευτές στους 120, άρα και τουλάχιστον 8 από τις τάξεις της αντιπολίτευσης).

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ, μέχρι σήμερα το VMRO-DPMNE δεν δείχνει να υπαναχωρεί από την άκαμπτη στάση που τηρεί, ενώ κανένας βουλευτής της αντιπολίτευσης δεν έχει διαφοροποιηθεί δημόσια και επί της ουσίας από την κομματική γραμμή. Οι βουλευτές του κόμματος, σε συντονιστική συνάντηση που είχαν χθες, επιβεβαίωσαν ομόφωνα ότι θα ψηφίσουν κατά της κυβερνητικής πρότασης για τροποποίηση του συντάγματος, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Telma”, δήλωσε βέβαιος ότι οι βουλευτές του κόμματος θα μείνουν συνεπείς στην απόφαση για καταψήφιση των συνταγματικών αλλαγών που προτείνει η κυβέρνηση. Ωστόσο, φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις περί επικείμενων διαρροών.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε επίσης

MAINOS-CONSULTING-small Κρίσιμη συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων για τη συμφωνία Πρεσπών

Σε σειρά τροποποιητικών αποφάσεων έχουν προχωρήσει οι περισσότερες αναπτυξιακές εταιρείες της χώρας που διαχειρίζονται το πρόγραμμα CLLD/LEADER, και δη τις προσκλήσεις που τρέχουν για τις παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα αυτό το χρονικό διάστημα.

Για μία χρονιά που δεν δικαιώνει μέχρι στιγμής τις υψηλές –βάσει των ποιοτικών προδιαγραφών του προϊόντος που έχει συγκομιστεί– προσδοκίες σε επίπεδο τιμών, κάνουν λόγο οι καλλιεργητές μαλακού σιταριού. «Οι αποδόσεις κινήθηκαν πράγματι σε ικανοποιητικά επίπεδα και εκτιμούμε ότι κυμάνθηκαν σε πολλές περιπτώσεις από 400 έως 600 κιλά»,

Πήρε ΦΕΚ την 1η Απριλίου η τροποποίηση και συμπλήρωση της απόφασης για τον προϋπολογισμό της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο αιγοπρόβειο κρέας για τα έτη 2017, 2018, 2019 και 2020.

Social Media

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

Ροή Ειδήσεων

Καμία εκδήλωση

Εγγραφή στο Newsletter

Τα σημαντικότερα άρθρα της εβδομάδας στο mail σας

© 2017-2018 Agravia.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Agravia.gr

Search